Authentieke WW1-shooter Tannenberg uitgebracht!

De tweede inzending in de WW1 Game Series verrast de community met nieuwe inhoud en onthult een historische gebeurtenis in het vroege voorjaar!

ALKMAAR, NEDERLAND - 13 februari 2018 - Blackmill Games en M2H hebben zojuist hun WW1-shooter Tannenberg op Steam uitgebracht.

Bulgaarse troepen voegen zich bij de Centrale Mogendheden in de authentieke WW1 FPS en brengen een nieuwe kaart en nieuwe wapens naar het oostfront. Bekijk hier de Tannenberg-feature-trailer:

Spelers kunnen Tannenberg nu op Steam krijgen met een 15%-korting - of een 25%-loyaliteitskorting als ze al Verdun bezitten, de eerste game in de serie.

Bulgarije betreedt de strijd om Dobrudja!

De trailer laat zien dat Bulgarije meedoet aan de strijd, en ze brengen een hoop nieuwe uitrusting met zich mee! Nieuwe vuurwapens zijn onder meer het Berdan II-geweer - een Russisch ontworpen wapen dat de Bulgaren in WO1 tegen hen zouden gebruiken. Niet alle nieuwe wapens die met de release zijn toegevoegd, zijn in Bulgaarse handen - de Russen krijgen bijvoorbeeld het Berdan II-geweer, terwijl de Roemanen toegang krijgen tot het Brits ontworpen Martini-Henry-geweer. Hoewel het voor het eerst in actie kwam in 1871, was het nog steeds effectief genoeg om te worden gebruikt wanneer de voorraden andere wapens tekort waren.
De nieuwe Dobrudja-kaart zal spelers zien vechten met uitzicht op de rivier de Donau, terwijl ze proberen de controle over belangrijke vestingwerken op een heuvel te grijpen terwijl ze flankerende aanvallen door de valleitroggen eronder afhouden! Gecombineerd met de andere kaarten die al in het spel zitten, betekent dit dat spelers nu kunnen vechten over gebieden die slagvelden vertegenwoordigen van de Baltische Zee tot de Zwarte Zee!
Mede-oprichter Mike Hergaarden zegt: “Geïnspireerd door de regio Dobrudja, toont de nieuwe kaart onze toewijding om authentieke locaties te creëren. We hebben zorgvuldig onderzoek gedaan om iets te creëren dat de uitdagingen weerspiegelt waarmee soldaten aan het oostfront te maken zouden hebben gehad. " Andere slagvelden in Tannenberg zijn onder meer een klein dorp op de vlakke vlaktes van Polen, een beschadigde gepantserde trein in een heuvelachtig gebied van Galicië, een kerk in het midden van een vallei in de Karpaten en de versterkte berg Cosna in Roemenië.

Dit laatste iconische slagveld werd toegevoegd naast een Roemeens team na een stemming waarin spelers werd gevraagd of ze wilden dat Roemeense of Bulgaarse troepen aan het spel werden toegevoegd. Het resultaat was echter dichtbij… dus besloten de ontwikkelaars om Bulgarije ook toe te voegen! De community was geweldig tijdens Early Access, en naast de twee nieuwe facties, hebben de afgelopen maanden in de aanloop naar de release een hoop andere updates gezien als reactie op hun feedback. Met name de sectoren, squads en rollen daarbinnen zijn nu nog meer onderscheidend. Kies de Oostenrijks-Hongaarse KuK- of Russische Frontovik-squadrons voor langeafstandsgeweren en zware artillerie-ondersteuning, Kozakken of Duitse Infanterie voor melee-aanvallen en het veroveren van grond, of de Roemeense en Bulgaren om belangrijke sectoren te behouden tegen vijandelijke tegenaanvallen. Steunoproepen zijn verder uitgebalanceerd, met opties zoals gas-, artillerie-, rook- en verkenningsvliegtuigen.

Wolven voor de deur ...

Er is een reeks historische evenementen georganiseerd in Tannenberg en voorganger Verdun, van de Christmas Truce en Remembrance Day tot door spelers georganiseerde heropvoeringen. De ontwikkelaars hebben een nieuw evenement aangekondigd voor de lente, gebaseerd op een minder bekende wapenstilstand gemeld door een Amerikaanse krant… de 'wolfsbestand'. De krant beschreef Russische en Duitse soldaten die gedwongen werden een tijdelijk staakt-het-vuren te houden door enorme roedels hongerige, uitgehongerde wolven. Hoewel er misschien meer dan een beetje overdrijving in het verhaal zit, zorgt het voor een interessant wat-als-scenario, en tijdens het komende evenement, wanneer de wolven beginnen te huilen, zullen spelers moeten beslissen of ze zelf een staakt-het-vuren willen houden ...

WW1-gameserie

Het begon allemaal aan het westfront met de release van de eerste authentieke WW1 FPS Verdun in april 2015. Na verschillende gratis updates voor Verdun, waaronder de recente Senegalese Tirailleurs-ploeg, breidde de release van Tannenberg in februari 2019 de serie uit met de Eastern Voorkant. De WW1 Game Series werpt spelers in intense oorlogsvoering geïnspireerd door de chaos en woede van iconische veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Met meer dan een miljoen verkochte spellen is deze nieuwe en achtergestelde omgeving populair gebleken bij de gaminggemeenschap!
Spelers kiezen uit een verscheidenheid aan historisch nauwkeurige squadrons en wapens voordat ze in de modder en met bloed bespatte slagvelden van de Eerste Wereldoorlog duiken. Elke game is gebouwd op basis van grondig onderzoek en ondersteuning na de release, wat nieuwe inhoud en uitdagingen voor onze spelers oplevert. De games in de serie delen een toewijding aan historische authenticiteit en elk biedt een andere ervaring, die de aard van de gevechten in de veelzijdige theaters van de oorlog weerspiegelt.

Gerelateerde Links

Officiële website: http://www.WW1GameSeries.com/Tannenberg
Steam-pagina: http://store.steampowered.com/app/633460
Persmap: http://www.ww1gameseries.com/press-kit/

Deel dit bericht:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email