Crash Drive 3

De ultieme rijspeeltuin!

Crash Drive 3

De ultieme rijspeeltuin!

Crash Drive 3

De ultieme auto-speeltuin!​

Crash Drive 3

De ultieme auto-speeltuin!​

Competitieve evenementen

Vernietig een gigantische strandbal, vang rovers als agent, steel de koningskroon, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de 10 leuke game-evenementen die deze game te bieden heeft. Neem deel aan deze willekeurige competitieve evenementen en versla je tegenstanders om het meeste geld te verdienen en nieuwe geweldige auto's of aanpassingen te kopen.

Gekke auto nivellering

Door nitro-boosts te gebruiken, verhoogt u de nitrocapaciteit van de auto, door op topsnelheid te rijden, verhoogt u de topsnelheid ... de drift pakken? 'Maximaliseren' van alle statistieken voor een auto verhoogt je spelersniveau, zodat je nieuwe auto's of aanpassingen kunt kopen. Verzamel meer dan 50 voertuigen en pas je auto aan met funky antennes, boosters en unieke kentekenplaten met je in-game naam erop. Bereik het maximale spelersniveau voor prestige en laat zien wie de echte Crash Drive 3-baas is! Solide gouden auto iemand?

Open wereld verkenning

Naar de maan en terug! Rijd vrij rond en verken de grenzeloos gevarieerde open wereld op je gemak. Vlieg met een raket naar de maan, bestorm het kasteel van de koning in het bos, ga naar de saloon in de canyons van het wilde westen of ervaar ijs Drijfplezier in de arctische sneeuw. Klaar met de kou? Wat dacht u van een ontspannende veerboottocht naar de tropen? Elk gebied is uniek en vol met geheime gebieden, verzamelobjecten en speciale paaseieren... Denk je ooit klaar te zijn met het verkennen van deze wereld?

Tanks! Cross-platform spelen!

Schiet of laat tegenstanders neerstorten vanuit de luchtarena om punten te scoren en de strijdarena's te domineren. Win om nieuwe tanks te kopen met elk hun unieke speelstijl. Je zult het fantastisch vinden in de spannende tankgevechten-modus!

Op welk platform je ook speelt, je kunt altijd met je vrienden spelen dankzij de platformonafhankelijke multiplayer-ondersteuning. Wanneer er geen online verbinding beschikbaar is, gaat het spel soepel over in een volledig speelbare versie voor één speler. Connectiviteit is nooit een probleem!

Alle bovenstaande afbeeldingen mogen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
ps5

Vind het in de winkels!

Verpakte exemplaren van Crash Drive 3 zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels voor PS4, PS5 en Nintendo Switch.

Persmap

Al het promotiemateriaal in één pakket.