M2H verkoopt meerderheidsaandeel in WW1 Game Series aan Focus Entertainment

12 september 2022.

M2H heeft zijn meerderheidsaandeel van de WW1 Game Series verkocht. Focus Entertainment heeft deze aandelen verworven en zal samen met Jos Hoebe (BlackMill games) en het WW1 Game Series team de succesvolle serie verder uitbouwen.

Het werk aan de WW1 Game Series begon zestien jaar geleden toen M2H samen met Jos Hoebe de franchise startte. De eerste titel "Verdun" werd in 2013 op Steam gelanceerd en in 2015 volledig uitgebracht. Het overweldigende succes van de game maakte de weg vrij voor "Tannenberg" (2017) en de aankomende "Isonzo" (13 september 2022).

Terwijl WW1 bleef groeien, heeft M2H altijd andere locaties verkend en heeft nu besloten om zich volledig te concentreren op nieuwe projecten met een eigen team, bekend van hun werk aan de Crash Drive-franchise. De ontwikkelaars op het M2H-kantoor zijn al begonnen met de productie van hun volgende ambitieuze titel, een Fantasy MORPG, en informatie over dit project zal in de nabije toekomst worden gedeeld.

Quote Mike Hergaarden, mede-oprichter van M2H

“Het is een spannende tijd met deze acquisitie, de lancering van “Isonzo” en de mogelijkheid om aan onze grootste game ooit te werken. We weten dat de WW1-gameserie in de bekwame handen is van Jos en Focus Entertainment, en we geloven dat ze de serie verder kunnen brengen op het succesvolle pad dat we de afgelopen tien jaar hebben geplaveid. Hoewel we staan te popelen om aan onze nieuwe titel te werken, kijken we er ook naar uit om te zien waar de WW1-serie zal gaan onder nieuw leiderschap.”

Over M2H
M2H is een onafhankelijke, zelf gefinancierde en zelfpublicerende gamestudio gevestigd in Alkmaar, Nederland. Met meer dan 13 jaar ervaring met het publiceren van games op alle gameplatforms en uitgebreide kennis van online multiplayer, gaat de studio nu op zoek naar een nieuwe uitdaging door een MORPG te bouwen.

Officiële website: https://www.M2H.nl

Over WW1-gameseries
De WW1-gameserie werpt spelers in intense oorlogsvoering, geïnspireerd door de chaos en woede van iconische veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. "Verdun" leidde de weg voor authentieke WW1-actie met loopgravenoorlogen van dichtbij, "Tannenberg" breidde de ervaring uit met manoeuvre-oorlogvoering aan het oostfront en "Isonzo" tilt het naar een hoger niveau met gevechten op grote hoogte in de Alpen. Aangezien de serie meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren overschreed, is deze nieuwe en onderbelichte setting populair gebleken bij de gaminggemeenschap!

Officiële website: https://www.WW1GameSeries.com

 

 

Deel dit bericht:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email