Marooners

Ren, spring en sla je een weg naar de overwinning!

Marooners

Ren, spring en sla je een weg naar de overwinning!

Marooners

Ren, spring en sla je een weg naar de overwinning!

Marooners

Ren, spring en sla je een weg naar de overwinning!

Gezelschapsspel waanzin

Marooners gooit je in een chaotische mix van minigames. Je schakelt heen en weer tussen exotische locaties, terwijl je ondertussen zoveel mogelijk schatten verzamelt. Probeer gewoon niet te worden verdronken, verbrand, platgedrukt, opgeblazen of erger ...

Je hebt ook de mogelijkheid om een complete run te ervaren, waarbij je elke game één keer tot volledige voltooiing speelt, of om gewoon een paar games in toeschouwermodus te bekijken!

Voorwaarts, schat en overwinning wachten!

Volledige ondersteuning voor meerdere spelers

Spelen met vrienden in je eigen woonkamer is geweldig, en daar ondersteunen we bij! Maar misschien wil je online feesten met vrienden of vreemden? Maak je geen zorgen! Mensen van over de hele wereld kunnen gemakkelijk samen spelen, en je kunt zelfs 2-6 lokale en / of online spelers combineren, zodat je lokale vrienden met je offline vrienden kunnen spelen. En als je wat extra's nodig hebt om de cijfers te verzinnen of je niet zo sociaal voelt, kun je de AI-piratenrobots inschakelen om mee te doen aan het spel.

Meerdere spelmodi

Naast de Feestmodus kun je je vrienden uitdagen in de Arena-modus om te zien wie de koning van de ring is! Vecht het uit op 12 verschillende locaties en verwacht af en toe een nieuwe chaos tegen te komen in de vorm van een of twee verborgen spelmodi! 

Verwacht het onverwachte en sterf… we bedoelen WIN op extreme manieren! Waar wacht je nog op, er is een schat daarbuiten!

Kies je Marooner

Ontgrendel coole en eigenzinnige personages terwijl je speelt en kies je favoriet. Laad dan met een van de 70+ unieke wapens die je tegenstanders twee keer zullen laten nadenken over het knoeien met jou!

Alle bovenstaande afbeeldingen mogen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
2087982445

Vind het in de winkels!

Exemplaren in dozen van Marooners zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels voor PS4 en Nintendo Switch.

Persmap

Al het promotiemateriaal in één pakket.