Plant een boom in de loopgraven voor een goed doel!

Naast sneeuwbalgevechten, voetbalwedstrijden en het versturen van kerstkaarten kun je nu ook een kerstboom planten voor het goede doel!

ALKMAAR, NEDERLAND - 20 december 2018 Na een grote update voor Verdun deze maand is de Christmas Truce teruggekeerd naar het spel! Naast sneeuwbalgevechten, voetbalwedstrijden en het versturen van kerstkaarten kun je nu ook een kerstboom planten voor het goede doel!

Plant een boom in de loopgraven
Na de grote Verdun-update van deze maand, die de nieuwe spelmodus voor 64 spelers met botondersteuning, een nieuwe map op de St Mihiel Salient en het dappere Sénégalese Tirailleurs-team met vier nieuwe wapens toevoegt, is het jaarlijkse Verdun Christmas Truce-evenement terug!
Kerstmis was een gedenkwaardige tijd in de Eerste Wereldoorlog, omdat tijdens de duisternis en onnoemelijke ellende van oorlog onze gemeenschappelijke mensheid de overhand had en beide partijen hun wapens neerlegden om het te vieren. De ontwikkelaars van de WW1 Game Series vieren dit buitengewone evenement jaarlijks met een in-game Christmas Truce, zoals een traditie is geworden onder Verdun-spelers, en ze verdienen ook de herdenkingsmedaille voor de kerstwapenstilstand!

Tijdens dit evenement kunnen spelers elkaar ontmoeten in sneeuwbalgevechten, voetbalwedstrijden en kerstkaarten uitwisselen op een speciale winterkaart. Nieuw bij het Truce-evenement dit jaar is 'bomen planten'. In 1914 plaatsten Duitse soldaten kleine kerstbomen langs borstweringen van hun loopgraven. Spelers kunnen nu in-game een kerstboom planten, iets dat goed past bij het goede doel van dit jaar!

De afgelopen twee jaar hebben we War Child gesteund in hun campagne 'Children in Conflict'. Dit jaar heeft ontwikkelingsstudio M2H ervoor gekozen om de aandacht voor de planeet aarde te vergroten. Ontbossing en de daaruit voortvloeiende milieuschade hebben onze planeet en het klimaat de afgelopen decennia aanzienlijk geschaad. Hierdoor zal M2H via een nieuw bos van 2.500 bomen schenken Bomen voor iedereen, die in het najaar van 2019 in Nederland en Oeganda wordt geplant. Trees for All is een Nederlandse stichting die zich inzet om de ontbossing tegen te gaan en de CO2-uitstoot te compenseren door bomen te planten en bewustwording over de hele wereld te verspreiden.

Er wordt geen donatie gevraagd van de spelers, maar de ontwikkelaars dagen hen wel uit om minstens 2.500 bomen in het spel te planten als een blijk van solidariteit met onze planeet en om het bewustzijn voor dit doel te vergroten. Tijdens het kerstbestand kan elke speler een boom tussen de loopgraven planten. Als blijk van onze dankbaarheid zal hun naam worden gegraveerd in de 'Tree log'-kredietlijst en zal ze dit jaar de Christmas Truce-medaille ontvangen.

Om meer te weten te komen over het Christmas Truce-evenement, begon het aftellen hier: http://Truce.WW1GameSeries.com

WW1-gameserie
Beginnend aan het westfront met de release van de eerste authentieke WW1 FPS Verdun in april 2015, en uitbreidend naar het oostfront met Tannenberg - uitgebracht op 13 februari 2019 - gooit de WW1 Game Series spelers in intense oorlogsvoering geïnspireerd door de chaos en woede van iconische veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren van Verdun is deze nieuwe en achtergestelde setting populair gebleken bij de gaminggemeenschap!

Spelers kiezen uit een verscheidenheid aan historisch nauwkeurige squadrons en wapens, met meer beschikbaar om te ontgrendelen door het spel te spelen, voordat ze duiken in de modder en met bloed bespatte slagvelden van dynamische multiplayer-loopgravenoorlog.

Elke game is gebouwd op basis van grondig onderzoek en krijgt uitgebreide ondersteuning na de release, wat nieuwe inhoud en uitdagingen voor onze spelers oplevert. De games in de serie zijn aan elkaar gelinkt, maar elke game staat op zichzelf en biedt een andere ervaring, die de aard van de gevechten in de veelzijdige theaters van de oorlog weerspiegelt.

Gerelateerde Links

Truce evenement website: https://truce.ww1gameseries.com
Partner Trees For All: http://www.treesforall.nl
Officiële game-website: www.WW1GameSeries.com/Verdun
Steam-pagina: https://store.steampowered.com/app/242860
Persmap: https://www.WW1GameSeries.com/press-kit/

Deel dit bericht:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email