Tannenberg stormt op 24 juli op consoles!

Schrijf je in voor WW1 Eastern Front-actie op Xbox One en PlayStation 4

ALKMAAR, NEDERLAND, 24 juli 2020 - Squad-based shooter Tannenberg wordt uitgebracht voor Xbox One en PlayStation 4 ... met nog iets extra's!

Tannenberg brengt authentieke gevechten uit de Eerste Wereldoorlog aan het oostfront naar Xbox One (X) en PlayStation 4 (Pro). Nauwkeurig nagemaakte wapens, uniformen en geluidseffecten worden gecombineerd met kaarten die zijn geïnspireerd op echte slagvelden om spelers onder te dompelen in intense gevechten aan de grenzen van het Russische rijk.
Waar Verdun zich concentreerde op de loopgravenoorlog van dichtbij aan het westfront, geeft Tannenberg spelers meer bewegingsvrijheid om de manoeuvreoorlogvoering aan het oostfront te vertegenwoordigen. Als extra bonus wordt vandaag een geheel nieuwe kaart vrijgegeven voor Tannenberg op consoles en pc: de versterkte stad Przemyśl geeft spelers de opdracht om punten te veroveren rond een fort dat de locatie was van de langste belegering van
WO1.

Tannenberg is nu verkrijgbaar voor € 19,99. Bekijk de releasetrailer en bekijk de nieuwe kaart hier: https://bit.ly/2Oaw0R
Microsoft Store: https://bit.ly/38E8vKd
PlayStation Store: https://bit.ly/321denQ

Authentieke gevechten aan het oostfront
Spelers in Tannenberg worden ondergedompeld in multiplayer first-person-gevechten van maximaal 40 mensen aan het oostfront van de Eerste Wereldoorlog. Spelers kunnen vechten voor de tsaar van keizerlijk Rusland, keizer Wilhelm II van het Duitse rijk, of voor verschillende kleinere landen die betrokken zijn bij de 'oorlog om alle oorlogen te beëindigen'. Het doel is om belangrijke sectoren te veroveren en de overwinningspunten van de vijand op te ruimen - maar pas op dat je niet wordt afgesneden van je hoofdkwartier!

Wapens variëren van geweren, pistolen en granaten tot zware artillerieaanvallen, verstikkende gasversperringen en bajonetten of sabels voor close combat. Er zijn 7 squadrons met meerdere rollen en squadron-loadouts, van Russische Kozakken tot Duitse infanterie. Ook worden minder bekende deelnemers aan de oorlog genoemd, zoals Roemenië, Bulgarije, Oostenrijk-Hongarije en Letland.

Kaarten bestrijken gebieden over het uitgestrekte oostfront, van uitgebrande Poolse dorpen en diepe bossen tot Roemeense bergtoppen en Letse moerassen. Vecht rond houten kerken, gepantserde treinen en
haastig aangelegde loopgraven op de Oekraïense vlakten. De console-release brengt ook een gloednieuwe kaart naar Tannenberg ...

Val het fort Przemyśl aan op een nieuwe kaart voor console en pc
Om de community te bedanken voor hun steun en enthousiasme voor een console-release, hebben we een nieuwe kaart toegevoegd als onderdeel van de release van vandaag: het Oostenrijks-Hongaarse fort Przemyśl.

113 dagen lang hielden de Oostenrijks-Hongaarse verdedigers in de versterkte stad Przemyśl stand tegen de Russische troepen, voordat ze uiteindelijk gedwongen werden zich over te geven. Het was de plaats van de langste belegering in de Eerste Wereldoorlog.
In het spel ziet Przemyśl spelers vechten rond grote vestingwerken, geschutsopstellingen en hoge bakstenen muren, in tegenstelling tot de open slagvelden van veel Tannenberg-kaarten.
Op maat gemaakt voor consoles Alles, van de prestaties tot het bedieningsschema, is geoptimaliseerd voor consoles, met een kwaliteit die gelijk is aan de goed ontvangen Verdun Remastered die een paar maanden geleden werd uitgebracht. Sterker nog, Tannenberg zal ten volle profiteren van de grotere kracht die de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X bieden.
Ontwikkelaar en medeoprichter van M2H Mike Hergaarden zei: “We zijn er trots op dat we vandaag onze eerste volledig in-house console-releases op Xbox One en PlayStation 4 kunnen uitbrengen! Voortbouwend op de ervaring die we hebben opgedaan met onze populaire remaster van Verdun, hebben we alles herwerkt, van de gebruikersinterface en bedieningselementen tot in-game graphics, specifiek voor elke console. We kunnen niet wachten om te zien wat de gemeenschap vindt van de Eerste Wereldoorlog aan het Oostfront! "

Tannenberg maakt deel uit van de authentieke WW1 Game Series, die veel moeite doet om historische details vast te leggen. Spelers kunnen de game voor € 19,99 krijgen of de WW1 Games-bundel die op PlayStation 4 niet alleen Verdun en Tannenberg bevat, maar ook 12 avatars uit de serie.

WW1-gameserie
Begonnen aan het westfront met de release van de eerste authentieke WW1 FPS Verdun in april 2015, en zich uitbreidend naar het oostfront met de release van Tannenberg in februari 2019, gooit de WW1 Game Series spelers in intense oorlogsvoering geïnspireerd door de chaos en woede van iconische veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren is deze nieuwe en achtergestelde omgeving populair gebleken bij de gaminggemeenschap!
Spelers kiezen uit een verscheidenheid aan historisch nauwkeurige squadrons en wapens - waarvan er meer beschikbaar zijn om te ontgrendelen door het spel te spelen - voordat ze in squads-gebaseerde gevechten duiken op de modder en met bloed bespatte slagvelden van dynamische oorlogsvoering uit de Eerste Wereldoorlog.

Elke game is gebouwd op basis van grondig onderzoek en krijgt uitgebreide ondersteuning na de release, wat nieuwe inhoud en uitdagingen voor onze spelers oplevert. De games in de serie zijn aan elkaar gelinkt, maar elke game staat op zichzelf en biedt een andere ervaring, die de aard van de gevechten in de veelzijdige theaters van de oorlog weerspiegelt.

Gerelateerde Links
Officiële website: www.WW1GameSeries.com/Tannenberg 
Steam winkelpagina: http://store.steampowered.com/app/633460
Persmap: https://bit.ly/Tannenberg_Console_Release

Deel dit bericht:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email