Crash Drive 3 racet richting de release van 8 juli!

Krankzinnige stunts in een gekke open wereld - speel alleen of met vrienden op elke combinatie van apparaten!

ALKMAAR, NEDERLAND – 24 juni 2021Crash Drive is terug! Verken een kleurrijke open wereld, voer ongelooflijke stunts uit, pas je raceauto aan, doe mee aan een verscheidenheid aan leuke games of ga gewoon op pad en ga op zoek naar geheimen. Crash Drive 3 is multiplayer en multi-platform - speel alleen of met je vrienden op elke combinatie van apparaten! Gamers op pc, consoles en mobiele apparaten kunnen allemaal samen in Crash Drive 3!

Crash Drive 3 komt op 8 juli gelijktijdig uit op alle platforms, en cross-play is mogelijk via alle apparaten!

Bekijk hier de aankondigingstrailer:

Krijg een voorsprong en pre-order of verlanglijst nu!
Crash Drive 3 zal beschikbaar zijn op pc en consoles voor € 16,99 / $19.99 / £ 14,99, met de mogelijkheid om te pre-orderen voor 25%-korting in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch en de Epic Games Store! Ook voor andere winkels is er een mooie lanceringskorting gepland!

Pre-order in de Epic Games Store: https://www.epicgames.com/store/p/crash-drive-3
Pre-order in de Nintendo eShop: https://www.nintendo.com/games/detail/crash-drive-3-switch/
Verlanglijst op Steam: https://store.steampowered.com/app/346820/Crash_Drive_3/
Verlanglijst op PlayStation: https://store.playstation.com/en-us/concept/10000218
Verlanglijst in de Microsoft Store: https://www.microsoft.com/store/productid/9n5tf4dzc4ld
Pre-registreer op iOS: https://apps.apple.com/us/app/crash-drive-3/id1529880114
Pre-registreer op Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.m2h.cd3

Racen, verkenning, stunts, crashes... Crash Drive 3 heeft het allemaal!
Beleef belachelijk veel plezier in deze cross-platform multiplayer, free-roaming game! Rij met monstertrucks, tanks en meer gekke voertuigen door een enorme open wereld. Speel online of in volledig uitgeruste singleplayer. Level up, speel evenementen, verdien geld, ontgrendel nieuwe auto's en ontdek geheimen...

Terwijl spelers de vijf verschillende gebieden van de enorme open wereld verkennen, kunnen ze deelnemen aan competitieve evenementen waaraan iedereen in de game kan deelnemen. Of het nu gaat om een spelletje politie en overvallers, een poging om de meeste landschappen te taggen met stunts of een gigantische strandbal te vernietigen, het wordt zeker een wilde tijd! Er zijn zelfs tankgevechten in de lucht te ontdekken... en als je dat allemaal wilt negeren en gek doen, is dat ook goed!

Nog beter, je kunt het allemaal met vrienden doen! Crash Drive 3 ondersteunt volledige cross-play op elk platform, van pc en consoles tot mobiel en Nintendo Switch! Welk apparaat ze ook gebruiken, je kunt online springen en tegen je vrienden racen! De gevarieerde wereld van Crash Drive 3 staat open voor u om te rijden waar u wilt en uw eigen weg te maken!

Van verschroeiende woestijnen tot het bevroren noordpoolgebied en zelfs de maan, overal vind je stuntmogelijkheden, decoratieve details en geheimen om te ontdekken. Hoe je ook speelt, of je nu deelneemt aan evenementen of gewoon de gekste stunts ontdekt en uithaalt, je verdient geld om te upgraden en nieuwe ritten te ontgrendelen! Gebruik uw winst om funky antennes, kentekenplaten en meer te kopen. Als je het maximale niveau bereikt, kun je zelfs pronken met een massief gouden auto!

Dus waar wacht je op? Neem het stuur in handen en maak er een feestje van Crash Drive 3!

Gerelateerde Links:


Officiële website: https://www.m2h.nl/crash-drive-3/
Persmap: https://www.dropbox.com/sh/kznvx3oj19lv893/AADeiA4HgLmfMKNPDRiWdEORa?dl=0
Winkels:
Epic Games-winkel: https://www.epicgames.com/store/p/crash-drive-3
Nintendo eShop: https://www.nintendo.com/games/detail/crash-drive-3-switch/
Stoom: https://store.steampowered.com/app/346820/Crash_Drive_3/
Speel station: https://store.playstation.com/en-us/concept/10000218
Microsoft Store: https://www.microsoft.com/store/productid/9n5tf4dzc4ld
iOS: https://apps.apple.com/us/app/crash-drive-3/id1529880114
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.m2h.cd3

Over M2H


M2H zijn veteranen als het gaat om het ontwikkelen van games. In 2009 richtten de broers Hergaarden hun studio op, gespecialiseerd in 3D Unity multiplayer-games. Deze gedurfde aanpak resulteerde in veel succesvolle games op platforms variërend van mobiele apparaten tot pc's en consoles, evenals het succesvolle online gamesportaal Wooglie.com.

Recente toptitels zijn onder meer de WW1-gameserie van historische multiplayer-shooters met Verdun, Tannenberg en de aanstaande Isonzo, hun switcheroo-multiplayer-partygame Marooners en de stuntrace Crash Drive-serie! M2H heeft verschillende Nederlandse Global Game Jam-awards gewonnen voor hun games, waaronder een publieks- en juryprijs. Voor meer informatie bezoek: www.M2H.nl

Perscontact


Bram van Lith (Game Drive)
Public Relations M2H
E-mail: [email protected]
Twitter: https://twitter.com/M2Hgames

Deel dit bericht:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email